Ние не се боим от предизвикателства и не се страхуваме да отговорим на вашите въпроси, да ви помогнем в разрешаването на ежедневните грижи по стопанисваните водни басейни за забавление.

 

За нас ще бъде удоволствие да отговорим и решим всеки Ваш проблем.


За да имате винаги кристално чиста вода, Ви препоръчваме да работите с нашата организация. Ние Ви предлагаме качествено обслужване със специалисти в областта на дезинфекцирането и техническото обслужване на басейни, спа-центрове и развлекателни съоръжения.

 

е компания на българския пазар с предмет на дейност проектиране, изграждане на басейни, сауни, спа центрове, фонтани, химическа обработка и техническа поддръжка на плувни и развлекателни съоръжения.

 

Благодарение на своите квалифицирани кадри с дългогодишен опит в този бранш, мисията на компанията е да осигури професионално и качествено обслужване на своите клиенти. Ние Ви гарантираме, че ще осигурим ежедневен контрол на характеристиките на водата - постигане на кристално чиста вода с идеални характеристики /според БДС - EC - DIN норми/ в тежко натоварени обществени съоръжения, както и цялостно обслужване на басейните чрез целогодишна абонаментна поддръжка.

Crystal Water ООД

За Фирмата